Publicidad
Monográficos · 18 de Septiembre de 2022. 00:18h.

La Fundación Cruyff, la Fundación ”la Caixa” y la Fundación FC Barcelona inauguran el Cruyff Court Montornès Nord con Laia Codina

  1. La jugadora del FC Barcelona Laia Codina; el fill de Johan Cruyff, Jordi Cruyff; la presidenta de la Fundació Cruyff, Susila Cruyff; la directora de la Fundació Cruyff, Pati Roura; la directora general de la Fundació FC Barcelona, Marta Segú; el responsable comercial de l’Àrea Corporativa d’Educació i Màrqueting de la Fundació ”la Caixa”, Alejandro Fernández; i l’alcalde de Montornès del Vallès, José Antonio Montero; han inaugurat avui el Cruyff Court Montornès Nord amb la intenció de promoure l’esport entre els infants i joves de la localitat.

    Aquesta iniciativa de la Fundació Cruyff és fruit de l’aliança amb la Fundació”la Caixa” i la Fundació FC Barcelona per a la construcció, el manteniment i la dinamització d’un total de 15 Cruyff Courts a tot Catalunya, projecte en el qual es dona prioritat a zones desfavorides per fomentar la inclusió social d’infants i joves especialment vulnerables a través de la pràctica de l’esport. En el cas del Cruyff Court Montornès Nord, hi col·labora també l’Ajuntament de Montornès del Vallès.

     

  2. Els Cruyff Courts són petits camps de futbol d’ús lliure que tenen com a propòsit fomentar l’esport i inculcar valors com ara la responsabilitat, la integració, el joc en equip i la superació personal, i també aconseguir prevenir el sedentarisme i l’obesitat infantil.

    El camp inaugurat avui a Montornès del Vallès se suma al Cruyff Court Aitana Bonmatí de Sitges, el Cruyff Court Constantí, el Cruyff Court Vilanova del Camí, el Cruyff Court Jordi Alba de L’Hospitalet de Llobregat, el Cruyff Court Manel Estiarte de Manresa, el Cruyff Court Sergi Roberto de Reus, el Cruyff Court Ronald Koeman de Sant Vicenç dels Horts, el Cruyff Court Andreu Fontàs de Banyoles, el Cruyff Court Ronaldinho de les Roquetes, el Cruyff Court Gerard Piqué de Sant Guim de Freixenet, el Cruyff Court Hristo Stoichkov de Martorell, el Cruyff Court Sergio Busquets de Badia del Vallès i el Cruyff Court Carles Puyol de la Pobla de Segur. L’embrió d’aquest projecte va ser la creació del Cruyff Court Xavi Hernández de Terrassa, que va posar els fonaments de l’acord.

    Aquesta iniciativa també impulsa dos projectes específics en aquests camps de futbol: els Cruyff Courts 6vs6, campionats per a nois i noies de 10 a 12 anys en què participen tots els Cruyff Courts; i el Community Program, l’objectiu del qual és que joves de diferents barris aprenguin a organitzar el seu propi torneig.

Publicidad
Publicidad

0 Comentarios

Publicidad